Sla navigatie over

Zorgbelang Fryslân Duim

Wie verdient de Duim 2014 voor het meest clientgerichte en innovatieve zorgintiatief? U kunt nu stemmen op vier genomineerde initiatieven. Stemmen kan tot donderdag 6 november 24.00u. De volgende dag reikt burgemeester Hayo Aotheker in Bolsward de Duim uit aan de winnaar op het Fries Zorgcongres.

 

Hieronder vindt u de informatie over de genomineerden of ga direct naar het

 stembiljet >> 

 

Stemmen is heel eenvoudig via ons digitale stembiljet: voer uw e-mailadres in (daarmee wordt voorkomen dat u meerdere keren kunt stemmen, verder gebruiken we het adres nergens voor). Vervolgens vinkt u het initiatief van uw keuze aan en als laatste wordt u gevraagd een cijfer in te toetsen (een anti-spam maatregel).

 

Onder de deelnemers verloten we drie Capitool reisgidsen van onze mooie provincie!

 

Zorg en leefbaarheid van Idesta Zorggroep

 

 

De Idesta Zorggroep investeert energie in 'soarch foar mins en omjouwing'. Onder het motto van “zo lang mogelijk thuis of zo thuis mogelijk” biedt Idesta een aanbod van wonen, zorg en welzijn. Idesta stelt de relatie tussen bewoners, cliënt, familie, omgeving en zorgverleners centraal.

 

Lees meer >>

 

 

 

Phoniro slot van het Hulpmiddelen Centrum

 

 

Met een smartphone de deur van een woning openen? Dat is mogelijk dankzij het Phoniro Deurtoegangssysteem! Het Hulpmiddelen Centrum levert dit gebruiksvriendelijke en innovatieve product waarbij de veiligheid van cliënten centraal staat.

 

Lees meer >>

 

 

 

Summerschool van Fier Fryslân

 

 

In de zomer zijn docenten op vakantie. Dit betekent dus dat er dan geen onderwijs is voor de meiden in de opvang van Fier, terwijl dit erg belangrijk voor ze is. Daarom hebben wij de Fier Summerschool opgezet, zo krijgen de meiden ook in de zomer onderwijs.

 

Lees meer >>

Feedbackgesprekken van Jeugdhulp Friesland

 

 

Luisteren naar je cliënt. Dat levert zoveel op! Hoe hebben zij de geboden zorg ervaren? Wat ging goed? Wat kan beter? Jeugdhulp Friesland gebruikt daarvoor niet vragenlijstjes, maar gaat met kinderen, jongeren en hun ouders in gesprek.  

 

Lees meer >>