Sla navigatie over

Summerschool Fier wint Zorgbelang Duim 2014

De Summerschool van Fier heeft de Zorgbelang Duim 2014 gewonnen. Jonge vrouwen die zijn opgevangen door Fier kunnen in de zomerschool nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. De Duim werd vrijdagmiddag uitgereikt door burgemeester Hayo Apotheker van de gemeente Súdwest-Fryslân, tijdens het congres van Zorgbelang Fryslân in Bolsward.

 

Hieronder vindt u nog de informatie over de vier fantastische initiatieven die én cliënt gericht én innovatief zijn en het daarom verdienen onder de aandacht gebracht te worden.

Summerschool van Fier Fryslân

 

 

In de zomer zijn docenten op vakantie. Dit betekent dus dat er dan geen onderwijs is voor de meiden in de opvang van Fier, terwijl dit erg belangrijk voor ze is. Daarom hebben wij de Fier Summerschool opgezet, zo krijgen de meiden ook in de zomer onderwijs.

 

Lees meer >>

Zorg en leefbaarheid van Idesta Zorggroep

 

 

De Idesta Zorggroep investeert energie in 'soarch foar mins en omjouwing'. Onder het motto van “zo lang mogelijk thuis of zo thuis mogelijk” biedt Idesta een aanbod van wonen, zorg en welzijn. Idesta stelt de relatie tussen bewoners, cliënt, familie, omgeving en zorgverleners centraal.

 

Lees meer >>

 

 

 

Phoniro slot van het Hulpmiddelen Centrum

 

 

Met een smartphone de deur van een woning openen? Dat is mogelijk dankzij het Phoniro Deurtoegangssysteem! Het Hulpmiddelen Centrum levert dit gebruiksvriendelijke en innovatieve product waarbij de veiligheid van cliënten centraal staat.

 

Lees meer >>

 

 

 

Feedbackgesprekken van Jeugdhulp Friesland

 

 

Luisteren naar je cliënt. Dat levert zoveel op! Hoe hebben zij de geboden zorg ervaren? Wat ging goed? Wat kan beter? Jeugdhulp Friesland gebruikt daarvoor niet vragenlijstjes, maar gaat met kinderen, jongeren en hun ouders in gesprek.  

 

Lees meer >>