Academie en cursusaanbod

 Als u betrokken bent bij zorg en welzijn, kunnen we ons voorstellen dat u een constante behoefte heeft aan kennis en informatie. Om die reden is de Academie Zorgbelang in het leven geroepen.

De Academie Zorgbelang geeft cursussen, trainingen en themabijeenkomsten voor patiënten- en belangenorganisaties, vrijwilligers en andere geïnteresseerden die betrokken zijn bij zorg en welzijn. Ons cursusaanbod vindt u op de volgende pagina's. Eventueel en waar mogelijk bieden we een cursus in-company aan. Aanmelding en contact kan telefonisch via 085 4832433 of via het e-mailadres academie@zorgbelang-fryslan.nl

Naast dit reeds bestaande cursusaanbod, is het natuurlijk altijd mogelijk om op uw wensen en behoeften aan scholing en training in te spelen. Heeft u hiervoor suggesties, stuur dan een mail naar Herma Kooke, onder vermelding van suggestie academie en wij gaan kijken wat we in 2017 kunnen omzetten in een Themabijeenkomst, een cursus of een training.

Zorgbelang streeft ernaar in de cursussen een mix aan te brengen van theoretische kennis, praktische vaardigheden en zeker de ervaringen van patienten en clienten een plaats te geven.