Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Zorgbelang Fryslân streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Zorgbelang Fryslân aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Zorgbelang Fryslân is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright en cookies

Zorgbelang Fryslân behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Zorgbelang Fryslân is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden. Dit geldt niet voor fotomateriaal. Het auteursrecht hiervan ligt bij de betreffende fotografen.

Zorgbelang Fryslân maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan Zorgbelang haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.