Hoe is de kwaliteit van leven in Friesland? Doe mee!

Doe ook mee aan dit onderzoek. En kijk ook hoe uw gemeente scoort. 

Meld u vandaag nog aan

logo-kwalitiet
grandparents-1969824_1280
pexels-photo-1059114

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk initiatief dat laat zien waar goede zorg om draait. Juist nu er veel in de zorg verandert. Door twee keer per jaar de online vragenlijst in te vullen, brengt u in beeld wat voor u belangrijk is. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en beperkingen. Hoe u uw gezondheid ervaart en hoe u de zorg en leefomgeving waardeert.

U kunt meedoen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl als:

  • u nadenkt over een gezonde leefstijl, en/of
  • u een chronische aandoening of beperking heeft, en/of
  • uw leeftijd (steeds vaker) zorgt voor belemmeringen, en/of
  • u zorgt voor uw kind, partner, ander familielid of bekende (als mantelzorger).

Door mee te doen draagt u bij aan het verbeteren van de zorg. Uw verhaal telt. Door de vragenlijst in te vullen, brengt u uw situatie helder in beeld. En u ontvangt een persoonlijk overzicht met wat goed gaat en wat beter kan. Zo bent u goed voorbereid om in gesprek te gaan met uw familie, zorgverlener of gemeente.

Hoe ervaren inwoners van Friesland de kwaliteit van leven?
Er hebben landelijk al 55.710 mensen meegedaan waarvan 2.679 uit Friesland. Bent u benieuwd naar de bevindingen in Friesland? Klik dan hier. Benieuwd naar de uitkomsten in uw eigen gemeente? Ook dat kunt u op deze website bekijken.

Hoe kan ik meedoen? 
Meedoen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl kan in 5 eenvoudige stappen:

  1. Aanmelden: Klik hier.
  2. Gegevens invullen: uw naam en e-mailadres worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een (volgende) vragenlijst en om uw persoonlijke overzicht toe te sturen. Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, klikt u op ‘Opslaan’.
  3. U ontvangt een e-mail met een uitnodiging voor de vragenlijst. In de e-mail staat een link naar de online vragenlijst.
  4. Invullen vragenlijst: Uw antwoorden worden anoniem opgeslagen. Niemand kan dus uw persoonlijke gegevens inzien.
  5. U ontvangt gratis uw persoonlijke overzicht: Na het invullen van de vragenlijst krijgt u binnen 48 uur uw persoonlijk overzicht per e-mail toegestuurd.

Kunt u de vragenlijst niet zelf online invullen? Neem dan contact met ons op: 085 4 832 433. Wij helpen u graag.

Studenten gezocht 
We zoeken studenten voor een korte of langere stage, praktijkopdracht of onderzoek voor ‘Mijn kwaliteit van leven’. Wil jij helpen zichtbaar maken waar goede zorg om draait? Stuur dan een e-mail naar Anne-Wil Lensen via: a.lensen@zorgbelang-overijssel.nl. Samen kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn voor jou. We zijn op zoek naar studenten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

 

logo kwalitiet