Je bent jong en je wilt wat, en je hebt een hartafwijking. Soms zijn die twee dingen lastig te combineren, of juist heel goed! Hoe geef jij je leven richting? Waar loop je tegenaan? Kun je werkelijk je dromen najagen? Laat je inspireren op zaterdag 10 maart 2018 in het Posthuistheater Heerenveen tijdens het Hart & Vaatcafé JONG!

Dayenne Zwaagman zal tijdens deze bijeenkomst vertellen over haar droom en tevens haar passie: racen. Niet in de auto, maar op de racefiets! Dat dit een uitdaging is met een half hart, en hoe ze hiermee omgaat vertelt ze tijdens haar presentatie. Na de presentatie vervolgen we het programma met het uitwisselen van ervaringen in kleine groepjes. Verschillende onderwerpen komen aan bod; financiën, studie, relaties, werk en vrije tijd. Hoe ervaar jij die? Heb je tips, loop je ergens tegenaan? We zijn benieuwd naar jouw ervaring. We hebben voor deze ochtend een interactief en vooral gezellig programma bedacht waarin elkaar ontmoeten en het vinden van ondersteuning bij elkaar voorop staat. We ontmoeten je graag!

In de pauzes zullen er stands met informatie aanwezig zijn waar je wellicht antwoord kunt vinden op vragen waar je zelf niet uitkomt.

Plaats:                  Posthuis Theater, Fok 78, Heerenveen (ingang: Achter de Kerk 2, ca. 5 min lopen vanaf Station Heerenveen – Bus/Treinstation).

Deelname is gratis, inloop vanaf 10.00. Er wordt voor een lunch gezorg. Aanmelden vóór 2 maart via de site van Harteraad: www.harteraad.nl/agenda/hartvaatcafe-jong-10-maart-2018

Als je vragen hebt kun je bellen met Jeanette Stamps, 06-53150638, of mailen naar info@harteraad.nl.

De bijeenkomst is een initiatief van Harteraad (voorheen de Hart&Vaatgroep) en bedoeld voor onze leden en andere belangstellenden tussen de 18 en 35 jaar.