Een Wlz-indicatie, en dan?

Stel u heeft een indicatie gekregen van het CIZ voor zorg of ondersteuning uit de Wet langdurige zorg (Wlz). En dan? Wat heeft u nodig, wat is daarvan het belangrijkst, wat zijn consequenties ervan, wat zijn opties om dat te kunnen krijgen, wie biedt dat aan, is er een wachtlijst, hoe regel je de zorg en wat komt daar allemaal bij kijken? Allemaal zaken waar het zorgkantoor u bij kan helpen.

Zijn we goed bezig?

Het zorgkantoor wil u ondersteunen om antwoorden op deze vragen te krijgen, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken voor de zorg die nodig is. Ze zijn heel benieuwd of ze daarbij  doen wat u nodig heeft , of ze dat ze misschien dingen beter anders kunnen doen De enigen die daar goed antwoord op kunnen geven, zijn de mensen die door hen geholpen zijn.

Het zorgkantoor zoekt contact

Het zorgkantoor zoekt contact met (naasten van) mensen die na november 2016 van het CIZ een Wlz-indicatietoegewezen hebben gekregen of die in aanloop daar naartoe zich oriënteren op hoe verder na die indicatie. Mensen die aan de hand van een paar vragen in een telefonisch interview hun ervaring willen vertellen.

Wilt u uw ervaring delen?

Dat zou prachtig zijn! Op deze manier kan het zorgkantoor mensen in de toekomst nog beter van dienst zijn. Uw ervaring is daarvoor een zeer waardevolle bijdrage.

Het zorgkantoor wil dat de mensen die hun ervaring willen delen, zich vrij kunnen uitspreken. Daarom hebben ze Zorgbelang Fryslân gevraagd om de gesprekken te voeren.

Meedoen?

Stuur dan een mail naar sikkesvandenberg@zorgbelang-fryslan.nl, met als onderwerp ‘zorgkantoor’. Zet in de mail uw telefoonnummer. Een medewerker van Zorgbelang Fryslân neemt dan zo snel mogelijk contact met u. Het gesprek is in principe telefonisch en duurt 15-30 minuten.