Op dit moment verandert er veel in de zorg. Dit brengt voor veel mensen onzekerheid met zich mee. Wat er precies verandert, verschilt per persoon en situatie.  Wel staat vast dat de veranderingen meer vragen van u en uw naasten. Ook is de kans groot dat u in gesprek moet over uw zorg, bijvoorbeeld met uw naasten, gemeente of zorginstelling.  Wees voorbereid. Weet wat telt voor u.

Uw persoonlijke situatie 

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van Patiëntenfederatie NPCF en het Nationaal Ouderenfonds. Wij willen de kwaliteitsmeter aan zo veel mogelijk mensen beschikbaar stellen. Ten eerste om mensen een persoonlijk hulpmiddel geven en ten tweede als invloedrijk instrument om ervoor te zorgen dat de zorg ook echt om mensen blijft draaien.

Als u zich aanmeldt voor mijnkwaliteitvanleven.nl, nodigen wij u twee keer per jaar uit voor een online vragenlijst, de kwaliteitsmeter. Met de kwaliteitsmeter krijgt u inzicht in uw eigen situatie. Wat vind ik belangrijk in mijn leven? Waar heb ik hulp nodig?  Nadat u twee keer de kwaliteitsmeter heeft ingevuld, ontvangt u een persoonlijke rapportage die u kunt gebruiken als u in gesprek gaat met uw naasten, zorgverlener, arts of gemeente.

Vragenlijst

Doet u mee? Dat kan! Ga naar de website www.mijnkwaliteitvanleven.nl en meld u direct aan. U krijgt via het opgegeven mailadres een link naar de vragenlijst. Geen computer? Neem dan contact op met Zorgbelang Fryslân, we helpen u graag: 085 4932433.