Lidorganisaties

Zorgbelang Fryslân is een vereniging van zo'n 70 aangesloten patiënten- en cliëntenverenigingen en ouderenbonden. Voor ons dus een partij bij uitstek om mee te sparren. Bijvoorbeeld tijdens de netwerkbijeenkomsten van de lidorganisaties. 


Deze pagina geeft een overzicht van alle lidorganisaties, een agenda van hun bijeenkomsten in Friesland en biedt aan lidorganisaties een snelle manier om zaken te melden aan Zorgbelang Fryslân:  

 

Op de hoogte blijven
Schrijf u dan in voor de speciale nieuwsbrief voor Friese lidorganisaties. U ontvangt dat automatisch een uitnodiging voor de komende netwerkbijeenkomsten. 

Overzicht van alle lidorganisaties

Hieronder vindt u een overzicht op alfabet van de aangesloten verenigingen, waar mogelijk voorzien van een link naar de website van de betreffende vereniging of de landelijke koepelorganisatie.

 

IMG_5851
IMG_5856
brothers-family-siblings-boys-50692
pexels-photo-339620
pexels-photo-295208
pexels-photo-530024
pexels-photo-432722

Snel iets melden?

Wilt u namens uw lidorganisatie iets anders en belangrijks melden aan Zorgbelang Fryslân? Bijvoorbeeld een belangrijk signaal van uw vereniging? Stuur ons een bericht. Wij danken u alvast hartelijk.

U kunt ook iets ter sprake brengen tijdens een persoonlijk gesprek. Geef dat aan in het bericht en dan bellen we u voor een afspraak bij ons op kantoor.

Formulier om snel iets te melden:

Invalid Email
Invalid Number

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Meer daarover leest u in onze Privacyverklaring.

Informatie of vragen

Esther de Vrij
Directeur, bestuurder Zorgbelang Fryslân

085 4 832 433
info@zorgbelang-fryslan.nl

esther