Verhalenmonitor Sociale geluiden

Verhalenmonitor Sociale geluiden

Zorgbelang Fryslân en Embrace Nederland maken samen  de Verhalenmonitor Sociale geluiden. Deze bestaat uit een reeks podcasts en bijbehorende artikelen over de impact van muziek in de zorg en in het sociaal domein. Hierbij staat altijd één van de programma’s van Embrace Nederland centraal. Zorgbelang Fryslân verzamelt verhalen van betrokkenen, voert gesprekken met deelnemers/cliënten, naasten, zorgmedewerkers, uitvoerders, vrijwilligers en bestuurders. We werken daarbij samen met Studio 441.

Podcast Grenzeloze Muziek

De podcast Grenzeloze Muziek gaat over nieuwe Nederlanders die samen wekelijks muziek maken..

Beluister de podcast en lees hier het artikel.

Podcast Muzikale Wending

De ze podcast gaat over voormalig dak- en thuislozen in Friesland die vol enthousiasme deelnemen aan hun wekelijkse muzieksessie.

Beluister de podcast en lees hier het artikel.

Samenwerking Embrace Nederland en Zorgbelang Fryslân

Embrace Nederland en Zorgbelang Fryslân bundelen hun krachten om van ‘samen muziek maken’ een vaste waarde te maken binnen de zorg en het sociaal domein.  Embrace Nederland wil haar programma’s voor muziekparticipatie in de zorg en het sociaal domein uitbreiden en nog beter laten aansluiten op de behoefte vanuit het werkveld. Zorgbelang Fryslân, een vereniging met 70 aangesloten patiënten- en cliëntenverenigingen en ouderenbonden, kent het zorglandschap in de provincie goed en kan verbindingen leggen met de verschillende sectoren binnen de zorg.

 

Embrace Logo Inspired By Music 300x71 1
Drukwerk
65386366 - two blonde real teenage girl hanging out at summer together best friends, lifestyle people concept close up
people-office-group-team
Espresso
pexels-photo-567459
26028771_l