Ouderen Spreken Zich Uit

Vertel uw verhaal en help mee aan toegankelijke en betaalbare ouderenzorg

We worden ouder en blijven langer thuis wonen. Maar we hebben ook steeds meer zorg nodig. Terwijl er steeds minder zorgpersoneel is. Daarom is het belangrijk om nu goede plannen te maken voor toegankelijke en betaalbare kwaliteitszorg voor alle ouderen in Fryslân.En om dat te kunnen doen, hebben we uw hulp nodig.

Zorgbelang Fryslân wil daarom met u in gesprek. Om te horen wat uw verwachtingen zijn. Hoe ziet uw woonomgeving er over tien jaar uit? Is er ondersteuning van familie, kinderen, buren of vrienden als u minder gezond wordt?

Bent u tussen de 55 en 75 jaar en woont u in Fryslân?
Ga dan met ons in gesprek. Uw gegevens blijven anoniem.

Deze raadpleging is afgesloten

Deze raadpleging is nu afgesloten en het is niet langer mogelijk om uw verhaal met ons te delen. We hebben heel veel reacties ontvangen en willen graag iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar bijdrage.

De uitkomsten van deze raadpleging publiceren we in een groenboek. Over deze uitkomsten gaan Friese inwoners en zorggebruikers, zorgprofessionals, beleidsmakers en bestuurders in gesprek. Samen doen beleidssuggesties voor goede en toegankelijke ouderenzorg. Deze publiceren we in een witboek. Groenboek en witboek zijn dit najaar te lezen op de website.

Zorgbelang Fryslân doet deze raadpleging op verzoek van de zorgverzekeraar, de Friese ouderenzorgorganisaties en Friese gemeenten:

Opdrachtgevers OSZU
65386366 - two blonde real teenage girl hanging out at summer together best friends, lifestyle people concept close up
people-office-group-team
Espresso
pexels-photo-567459
26028771_l