Mijn kwaliteit van leven

Op dit moment verandert er veel in de zorg. Dit brengt voor veel mensen onzekerheid met zich mee. Wat er precies verandert, verschilt per persoon en situatie. Wel staat vast dat de veranderingen meer vragen van u en uw naasten. Ook is de kans groot dat u in gesprek moet over uw zorg, bijvoorbeeld met uw naasten, gemeente of zorginstelling. Wees voorbereid. Weet wat telt voor u. Een manier om dat in kaart te brengen is om de kwaliteit van uw zorg te meten met de kwaliteitsmeter.

Wat is de kwaliteitsmeter?

Als u zich aanmeldt voor mijnkwaliteitvanleven.nl, dan ontvangt u twee keer per jaar een online vragenlijst; de kwaliteitsmeter. Met de kwaliteitsmeter krijgt u inzicht in uw eigen situatie.

  • Wat vind ik belangrijk in mijn leven?
  • Waar heb ik hulp nodig?

Handige persoonlijke rapportage

Nadat u twee keer de kwaliteitsmeter heeft ingevuld, ontvangt u een persoonlijke rapportage die u kunt gebruiken als u in gesprek gaat met uw naasten, zorgverlener, arts of gemeente.

Wij willen de kwaliteitsmeter aan zo veel mogelijk mensen beschikbaar stellen. Ten eerste om mensen een persoonlijk hulpmiddel geven en ten tweede als invloedrijk instrument om ervoor te zorgen dat de zorg ook echt om mensen blijft draaien.

Aanmelden

Met de knop hieronder kunt u zich registreren. U krijgt daarna via het opgegeven mailadres een link naar de vragenlijst:

Heeft u geen computer? Neem dan contact op met Zorgbelang Fryslân, we helpen u graag: 085 4 932 433.

Bekijk de uitkomsten van de meting

Landelijk wordt gemiddeld het cijfer 6,5 gegeven voor de kwaliteit van leven. Bekijk hier de uitkomsten van de meting per provincie en gemeente. Hoe staat uw gemeente ervoor?

Informatie of vragen

Henriëtte Bleumink
Accountmanager ziekenhuizen

085 4832 433 of 06 44 62 10 07
bleumink@zorgbelang-fryslan.nl

henriette-a

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van:

Partners van dit landelijke project:

  • Per Saldo
  • Mezzo
  • Zorgbelang Nederland
  • Ieder(in)
  • KBO-PCOB
pexels-photo-41073
pexels-photo-339620